Promovare site GRATUIT! Adauga-ti site-ul acum! Promovare GRATUITA  !

luni, 8 august 2011

Cei mai malefici 9 peşti din lume

1. Conger Eel
Ajunge şi până la 3 m lungime şi este carnivor. La cât de fioros este nu prea cred că ai vrea să dai fata în faţă cu el, în mediul lui.


2. Gulper Eel
 Măsoară aproape 1,80 m, are o gură mare şi înfiorătoare. Are dinţi mici şi foarte ascuţiţi. Având o gură atât de mare poate înghiţi peşti mai mari decât el. Aspectul său este de-a dreptul înfricoşător.


3. Dragonfish
După look este un monstru al adâncurilor ce măsoară până la 40,64 cm lungime. Are în bărbie o mică lanternă cu care îşi atrage victimele. Predator feroce al abisului, orice prinde cu dinţii săi demni de filme horror, nu mai scăpa.


4. Fangtooth
Măsoară doar aproape 15,24 cm şi este cunoscut ca un fioros asasin al adâncurilor. Gura sa este mai mare decât a altor peşti, în comparaţie cu restul corpului.


5. Viperfish
Are cam aceeaşi lungime ca şi Fangtooth. Are un corp bioluminiscent, înfăţişare înspăimântătoare şi este un aprig prădător al Pacificului.


6. Snakehead
Denumirea îi se trage de la asemănarea cu un şarpe. Snakehead măsoară 7,62 cm. Nu puţine persoane sunt acelea care au fost atacate de acesta când s-au apropiat prea mult de el. Se găseşte prin marile din sud-estul Asiei, într-o anumită parte a Indiei şi Africii. Nu se rezumă doar la a mânca alţi peşti, ci poate înghiţi şi anumite păsări sau amfibieni.


 7. Tigerfish
Gura mare, dinţi bine distibuiţi pentru ca prada să nu scape, este genul de peşte pe care nu îţi doreşti să îl întâlneşti. Îi place să stea în colţuri întunecate, în apă. Doar o privire şi realizezi cât de fioros este acest peste.

8. Moray Eel
Acest peşte se regăseşte aproape oriunde se găsesc recifuri de corali. Măsoară până la 33,02 cm lungime. Atacă dacă se simte în pericol, iar muşcătura sa este puternică. Este un peşte “puţin” veninos, pielea sa secretând o anumită bacterie toxică pentru oameni şi alţi peşti. Nu este singurul care secretă o astfel de toxină.

9. Anglerfish
Puţini peşti au un aspect fioros precum acesta care măsoară 5,08 cm. Deasupra gurii are o mică lanternă, dedicată victimelor. Dinţii sunt foarte ascuţiţi. Mai este denumit şi “Diavolul Mărilor” şi îl găsim pe la adâncimi de până în 2.000 de metri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu