Promovare site GRATUIT! Adauga-ti site-ul acum! Promovare GRATUITA  !

luni, 8 august 2011

Cele mai ciudate 8 servicii din lume

1) Servicii de pictură din cenuşa celor morţi
Folosind cenuşa rezultată din arderea celor decedaţi, combinată cu o mixtură specială de culori pentru tablouri, există în lume o companie care are ca angajat un artist ce realizează portrete ale celor dragi decedaţi, ce vor rămâne pentru generaţii. Astfel, tabloul realizat va conţine atât imaginea celui decedat, cât şi cenuşa sa. Poţi avea un tablou asemănător şi pentru animalul tău cel drag, decedat şi ars.

2) Servicii de curăţare a locului crimei
Poliţia, pompierii sau alte organe judiciare care ajung la locul unei crime sau accident efectuează sarcinile cruciale de curăţare “în mare” a terenului unde a avut loc moartea violentă. Dar, de obicei, ei nu pot realiza o curăţenie 100%. Curăţirea perfectă a locului unde a murit cineva în mod violent cade în sarcina familiei victimei. Dar acum există o companie, denumită Crime Scene Cleaner Inc., care face această “slujbă murdară”. Compania oferă servicii de curăţare, dezinfectare şi îndepărtare a tuturor lucrurilor contaminate, şi aducerea locului respectiv într-o stare de siguranţă şi de absolută curăţenie.

3) Servicii de oferire a ultimei mese pentru cei condamnaţi la moarte
Există o companie în Toronto care oferă o ultimă masă pentru cei condamnaţi la moarte. Această ultimă masă costă 20 de dolari şi trebuie să fie comandată cu câteva zile înainte de livrare. În plus, se mai livrează un DVD de urmărit şi o mască din hârtie cu imaginea celui condamnat la moarte.

4) Servicii de oferire a mesajelor de adio către cei dragi, în cazul unei morţi neaşteptate
Problema în cazul în care cineva moare pe neaşteptate constă în faptul că el nu mai apucă să-şi ia la revedere de la cei dragi. Un site abia apărut, www.lastmessagesclub.co.uk permite utilizatorilor săi să scrie mesaje de email prietenilor săi şi familiei. După decesul unui utilizator, mesajul va ajunge la cei dragi lui. În acest site se pot chiar înregistra detalii privind asigurările de viaţă sau testamente.

5) Servicii de îndepărtare a găinaţului de pasăre
Ia gândiţi-vă la un cineva care tocmai şi-a spălat frumuseţe de maşină…o lasă noaptea şi a doua zi dimineaţă o găseşte toată plină de găinaţ de pasăre! Dar, pentru o asemenea problemă, există şi soluţii! Există, de exemplu, o firmă care se numeşte Professional Bird Shit Removal (Îndepărtarea Profesională a Găinaţului de Pasăre)!
Păsările s-au înmulţit foarte mult în ultima perioadă (în special păsările din oraşe). Dar, odată cu ele, s-au înmulţit şi murdăria produsă de ele, şi aici ne referim la găinaţ. Şi cu atât mai deranjant e să-ţi găseşti maşina în parcare găinăţată. Aşa că ideea firmei Professional Bird Shit Removal nu e chiar rea. Ei susţin că au tehnicieni specializaţi în “arta” îndepărtării găinaţului de pasăre, indiferent dacă găinaţul provine de la o singură pasăre sau de la o familie mare de porumbei.

6) Servicii de stat la coadă pentru clienţi
Locuieşti la Washington şi te-ai săturat să stai cu orele la coadă? Ei bine, există o firmă care are un website, www.linestanding.com ce oferă servicii de stat la coadă în Washington, în special la Congresul SUA. Poţi comanda online cine să stea la coadă pentru tine, şi de asemenea ţi se oferă un semn distinctiv pentru ca să poţi recunoaşte persoana ce-ţi face acest serviciu.
P.S. În România, acest serviciu e folosit demult, încă de pe timpul lui Ceauşescu, când au apărut marele cozi.

7) Servicii de îngheţare a animalelor de companie moarte
Atunci când arderea sau îngropatul animalelor dvs. de companie dragi nu vă satisfac, păstrarea lor sub formă criogenică poate fi soluţia salvatoare. Animalul dvs. drag ce a murit poate rămâne în forma şi mărimea originală, aşa cum era în viaţă. Se recomandă o poziţie culcată. Animalul dvs. de companie va părea viu, lipsindu-i doar mişcările.

8 ) Taxiul roz doar pentru femei
În oraşul mexican Puebla există 35 de taximetre care sunt conduse exclusiv de femei şi în care nu pot fi clienţi decât femeile! Ideea afacerii a pornit de la faptul că unii bărbaţi taximetriştri încercau să flirteze şi să le facă avansuri indecente femeilor-client. În taxiul roz, femeile se vor simţi mai relaxate şi în siguranţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu